19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

bucuriiBUCURII

E ştiut de toată lumea faptul că drumul spre devenire e unul lung şi anevoios, e unul presărat cu urcuşuri şi coborâşuri, cu bucurii şi tristeţi, dar, în mod cert, e unul cu mulţimi de satisfacţii. Cine cunoaşte acest drum, cine ştie bine unde se desăvârşeşte el, nu e altul decât el, dascălul, truditorul din învăţământ, care are un destin sigur, pecetluit cu mare grijă de Creator, destin ce se îngrijeşte de mereu alte destine,care conturează viaţa noastră de mâine.

Se întreba cineva ce e cu această meserie: e blestem sau şansă? Blestem, fiindcă eşti pus mereu, mereu în situaţia de a o lua , în fiecare dimineaţă, de la capăt, iar şansă că fiecare reluare e o provocare, fiecare se poate finaliza cu roade neprevăzute.

Este şi  cazul domnişoarei profesoare Laura Deteşan, de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”care, după ce presară seminţe bune pe ogorul limbii strămoşeşti, culege roade pe măsură.

Anual, în domeniul învăţământului românesc, au loc olimpiadele şcolare, la toate disciplinele. Anul acesta, această profesoară extreme de sensibilă,de perseverentă, obţine rezultate cu care şcoala noastră se mândreşte.

După succesul de anul trecut, alături de eleva Flavia Dorobăţ, premiată cu Premiul special la olimpiada naţională - 2013, anul acesta, alături de aceeaşi elevă s-a mai calificat eleva Şimon Olivia Mălina, din clasa a V a A, la olimpiada naţională a acestei discipline, prin obtinerea premiului I la faza judeteana 2014.

E de prisos să oglindim efortul depus de aceste eleve şi profesoara lor, dar merită să afirmăm că suntem mândri cu  asemenea oameni şi faptele lor pe măsură,

Iată cine va avea grijă de destinele noastre.

Mulţumim, mulţumim şi mergem în viitor cu mari speranţe!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh