20
Sam, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

hora-unirii-sc-avram-iancu-2Micuții de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Turda au marcat așa cum se cuvine, împreună cu îndrumătorii lor și cu preșcolarii de la Grădinița ”Sfânta Maria”, din cartier, Ziua Unirii.

Chiar în ziua când se aniversează 155 de ani de la Unirea Principatelor Române, elevii clasei a IV-a C de la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” din Turda,  îndrumaţi de învățătoarea  Loredana Moca, au desfăşurat o activitate interactivă împreună cu preşcolarii grupei mari de la Grădiniţa “Sfânta Maria”, conduşi de educatoarele Rodica Trif şi Luciana Podar. Tema activității a fost chiar “Unirea Principatelor Române”, o activitate care face parte din cadrul proiectului Grădiniţă - Şcoală şi care a avut ca scop promovarea importanţei actului istoric din 24 ianuarie 1859 şi implementarea în sufletul copiilor a dragostei faţă de ţară, faţă de trecutul ei istoric, ne spun organizatorii.

hora-unirii-sc-avram-iancu-1Tot în cadrul acestui proiect, clasa pregătitoare, coordonată de învățătoarea Monica Vlad, împreună cu preşcolari ai grupei mari de la grădiniţă, conduşi de educatoarele  Viorica Pop și Leontina Feneşan au desfăşurat o altă activitate de același gen, pentru a marca această zi importantă din istoria românilor.

La finalul activităţilor, toţi participanţii au încins o antrenantă  Horă a Unirii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh