25
Joi, Apr
3 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

sf-scoala1Mii de copii turdeni au luat vacanţa, „cu trenul de Franţa”, cum spunea un cântec din vremea copilăriei noastre. Cea mai mare bucurie pentru ei, întrucât vremea caldă te îmbie la distracţie, la baie, iar Durgăul se deschide mâine şi celelalte lacuri de care Turda nu duce lipsă îţi aşteaptă doritorii de baie.

La închiderea anului școlar 2012-2013 de la Școala gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” a participat, din partea Consiliului Local Turda, liderul USL, Cristian Matei. Acesta, alături de directorul școlii, Corina Achim, a mulțumit copiilor și părinților pentru eforul depus pentru obținerea unor performanțe la diferitele materii studiate manifestându-și, totodată, deschiderea față de profesori și părinți, pentru orice sprijin, din postura de șef al comisiei de buget-finanțe din partea Consiliului Local.

sf-scoala2Noi am participat le festivitatea de închidere a anului şcolar 2012-2013 la Şcoala gimnazială „Avram Iancu” Turda al cărei director, Ioan Groza, i-a felicitat atât pe copii şi profesori cât şi pe familiile acestor pentru munca asiduă depusă de-a lungul acestui an. Rând pe rând au fost citiţi premianţii la diferite concursuri şi olimpiade şcolare adică aceia care, prin munca lor şi a dascălilor, aduc prestigiu şcolii şi, de aceea, merită toate felicitările şi încurajările. Şi aceştia nu au fost deloc puţini.

sc-avram-iancu-1Au urmat premianţii de la fiecare clasă şi pozele de rigoare care se vor transforma, peste ani, în preţioase amintiri.

Din partea Consiliului Local Turda a participat consilierul PNL, Cristian Felezeu, iar debutul festivităţii a fost făcut printr-o răgăciune rostită de părintele Alexandru Sima de la Biserica Ortodoxă Oprişani I.

Acum toată lumea poate pleca la bunici, la mare, în tabere sau petrece clipe de neuitat relaxându-se şi jucându-se cât e vacanţa de lungă. Cu condiţia să nu uite de lecturile suplimentare şi măcare câteva exerciţii la matematică.sc-avram-iancu-2

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh