04
Lun, Mar
21 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imagePeste 300 de copii de la mai multe școli din Turda s-au distrat pe cinste la cea de-a III-a ediție a Carnavalului celor mici. În organizarea Asociației "Împreună pentru voi", în colaborare cu Școala "Avram Iancu", Şcoala "Horea, Cloşca şi Crişan" și Şcoala "Ioan Opriş", evenimentul s-a desfășurat la Liceul Teoretic "Liviu Rebreanu" din cartierul Oprișani. Carnavalul celor mici este o bună oportunitate de socializare între copii și de crearea unor noi prietenii. Micuții au venit costumați într-o multitudine de personaje. Fetele au ales atât costume clasice de prințese, zâne, iepuraș, albinuță sau ”crăciunițe”, dar și unele mai aparte precum polițistă, femeie-pirat, femeie-marinar, gheișă sau vrăjitoare. Băieții nu s-au lăsat nici ei mai prejos. Thumbnail imageLa tot pasul dădeai nas în nas cu Scooby Doo, contele Dracula, Spider-Man sau Batman. Atmosfera a fost întreținută de Minnie Mouse, Iepurica Rilă și Șosețica de la Clubul Fun Kids. Copii și-au etalat cu mândrie costumațiile și, alături de cele trei personaje, s-au jucat au dansat și s-au simțit foarte bine.

Carnavalul s-a desfășurat marți și miercuri, iar după mai bine de două ore de distracție în fiecare zi, a fost ales Miss şi Mister Carnaval. Pe lângă acestea organizatorii au mai premiat și cele mai bune măști și costume.

Atât părinții cât și copii au declarat la final că acest carnaval a fost unul de succes și abia așteaptă ediția de anul viitor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh