25
Lun, Mai
65 New Articles

Educație
Typography

 În scopul susținerii și  dezvoltării creativității în rândul copiilor, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu”   invită copiii cu vârsta între 8 și 10 ani să participe la activitatea de creație ” O poveste pentru Moș Crăciun”, ediția a IX-a, 2017.

 

 Dragi Copii,

 

             Știți deja că Moş Crăciun  este un foarte bun prieten al copiilor! Prin urmare, pe lângă faptul că adoră să confecționeze jucării și tot felul de surprize  pentru voi, este și un mare amator de povești și un cititor pasionat. La Polul Nord cărțile ajung mai greu și lui îi place să citească în mod deosebit poveștile pe care le creați voi. Ajutați-l  să-și petreacă serile cât mai plăcut ! Inventaţi o poveste, scrieţi-o şi aduceţi-o la una din secţiile pentru copii ale  Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu”, la cea din centru - Str. Coşbuc nr. 2, sau la cea din Oprişani - str. Tineretului nr.6 (la parterul clădirii fostului internat din curtea liceului Liviu Rebreanu), până în data de 28 noiembrie 2017. Puteţi să împodobiţi povestea şi cu desene şi nu uitaţi să vă scrieţi numele, clasa şi şcoala la care învăţaţi.

 Poveștile sunt destinate lui Moș Crăciun, dar asta nu înseamnă că el trebuie să fie și personajul din povestea creată de voi ! 

 Moş Crăciun ştie că voi sunteţi foarte talentaţi şi plini de imaginaţie şi că nu îl veţi dezamăgi.  Va trece pe la bibliotecă şi va lua cu el cele mai frumoase  dintre poveştile scrise de voi  pentru care va lăsa în schimb un mic premiu. O să vă ținem la curent cu lista premianților care va fi postată pe pagina web a bibliotecii, rubrica anunțuri, în preajma zilei de 6 decembrie.

 

Vă aşteptăm !

 

Contact: Biblioteca municipală, tel. 0264 313837

           

Biblioteca municipală ”Teodor Murășanu” este o instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Local, pe baza Legii bibliotecilor nr. 334/2002. Ea datează din 1951, iar în prezent are o colecție enciclopedică de 110.000 volume, trei puncte de lucru  (secție pentru adulți și copii în zona centrală și o filială în cartierul Oprișani), servicii tradiționale și moderne pentru utilizatori de toate vârstele.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh