01
Lun, Iun
47 New Articles

Educație
Typography

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Turda vă invită, dragi viitori elevi, părinți, chiar și bunici, la Ziua Porților Deschise, unde veți putea cunoaște oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii în clasa pregătitoare.

Vă așteptăm cu brațele deschise și multe, multe surprize, miercuri, 7 martie 2018,  între orele 10.00 – 18.00.

Veți avea posibilitatea de a vizita școala, sălile de clasă în care se vor desfășura cursurile claselor pregătitoare, dar și de a participa la ateliere interactive, împreună cu doamnele învățătoare care vă vor conduce pe calea învățăturii în anul școlar următor.

Prin aceste activităţi, noi, cadrele didactice ale şcolii dorim să venim în întâmpinarea dorinței părinților care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii lor.

Dorim ca, prin această activitate, preșcolarii de acum, viitorii elevi, să se familiarizeze cu mediul şcolar, și, împreună cu părinții, să cunoască concret condiţiie de învăţare oferite de şcoală, activităţile şi performanţele actualilor elevi ai școlii.

Vă așteptăm cu drag!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh