17
Joi, Ian
34 New Articles

Educație
Typography

Colegiul „Emil Negruțiu” Turda organizează a noua ediție a concursului școlar regional „Apa, o prioritate mondială” înscris în Calendarul activităților educative regionale al Ministerului Educației. Proiectul își propune să conștientizeze opinia publică, în general și elevii, în special, asupra importanței gestionării responsabile a resurselor de apă pentru prezervarea vieții și a sănătății pe Pământ.

Concursul este structurat pe trei secțiuni – power point, poster, desene – și este adresat atât elevilor din gimnaziu cât și celor din liceu. La această ediție participă 78 de proiecte din 7 județe (Buzău, Cluj, Mures, Olt, Sibiu si Alba). Evaluarea proiectelor va fi făcută de o comisie formată din specialiști de la S.C. Compania de Apă Arieș,  Administrația Națională Apele Române, Fundația de Ecologie și Turism „Potaissa” și Primaria Turda.

Rezultatele evaluării vor fi făcute publice joi, 22 martie 2018, începând cu ora 14.00, când la Colegiul „Emil Negruțiu” se va desfășura ceremonia de premiere.

  

Coordonator proiect

prof. Carmen Andronache

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh