21
Mie, Aug
20 New Articles

Educație
Typography

Miercuri, 28 martie, ora 13, la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, în sala festivă, va avea loc premierea copiilor și tinerilor participanți la  ediția a XV-a a Concursului de proză scurtă.

Concursul este organizat de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” pentru marcarea Zilei Mondiale a Cărții pentru Copii și Tineret din 2 aprilie,  în acest an fiind dedicat în mod special  sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Tema din acest an a fost ”Povești și amintiri din orașul meu”  , iar publicul țintă copii din clasele VII-VIII și liceeni din clasele IX-XII.

Cei 31 de participanți din acest an, care s-au întors în timp pentru a realiza frumoase pagini despre eroi și evenimente istorice din orașul nostru, provin de la școlile gimnaziale ”Ioan Opriș”, ”Andrei Șaguna”  ”Teodor Murășanu”, precum și de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” și Colegiul Tehnic Dr. Ioan Rațiu”.

 

 

Biblioteca municipală ”Teodor Murășanu” este o instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Local, pe baza Legii bibliotecilor nr. 334/2002. Ea datează din 1951, iar în prezent are o colecție enciclopedică de 110.000 volume, trei puncte de lucru  (secție pentru adulți și copii în zona centrală și o filială în cartierul Oprișani), servicii tradiționale și moderne pentru utilizatori de toate vârstele

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh