20
Sam, Iul
41 New Articles

Educație
Typography

„De Centenar, împreună!” este  un proiect al Colegiului Național Mihai Viteazul Turda, care a primit o finanțare din partea Consiliului Județean. În proiect au fost angrenați elevi de la mai multe școli din Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazul.

Așa cum ne-a informat prof. Lucia Topârceanu, coordonator de proiect împreună cu prof. Marinela Savu, acesta conține mai multe activități, dintre care, o parte, au fost deja derulate iar altele urmează să se desfășoare în toamnă.

În cadrul Zilelor Colegiului Național Mihai Viteazul, organizate în perioada 16-18 mai 2018, a fost inclus și concursul „Turda - Ultimii 100 de ani din cei peste 2000”, o altă etapă a proiectului prezentat mai sus. La concurs au participat elevi de la toate școlile din Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazu, care au trimis desene sau fotografii, incluse în diferitele categorii de vârstă: învățământ primar, gimnaziu și liceal. Desenele au fost jurizate de profesorii de arte plastice Gheorghe Roșa, Alexandru Picovici și Alin Bîlcu,, în timp de fotografiile au fost apreciate și analizate de regizorul Ovidiu Cosac, dir. Alexandra Zamfir și dir. Adj. Dumitru Georgescu. Premiile I, II și III au fost recompensate cu diplome și cărți, dar toți participanții și cadrele didactice implicate au primit câte o diplomă de participare.

 

Foto: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/13525-zilele-cnmv-ului-de-centenar-impreuna-galerie-foto

Video: http://turdainfo.ro/index.php/video/13524-aspecte-de-la-activitatea-de-centenar-impreuna-zilele-cnmv-ului

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh