24
Mie, Apr
10 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Colegiul Național Mihai Viteazul (C.N.M.V) din Turda s-au desfășurat Zilele Colegiului, o manifestare de suflet pentru foști lemeviști și actuali cenemeviști. Ediția 2018 a acestor manifestări s-au derulat pe mai multe domenii educative dar și recreativ-distractive.

Dacă activitățile și concursurile sportive au fost organizate pe întreaga perioadă a evenimentului, 14-18 mai 2018, celelalte activități mai importante au fost programate în chiar ultima zi de sărbătoare.

Astfel, în 18 mai, de la ora 11, s-a inaugurat Muzeul de științe naturale, de la ora 13 s-au premiat câștigătorii și participanții la concursul „Turda - Ultimii 100 de ani din cei peste 2000”, din cadrul proiectului CNMV, „De Centenar, împreună!”, iar după-amiaza, de la ora 16, s-a dat liber la distracție prin deschiderea Festivalului CNMV-iștilor care a cuprins concursuri, muzică live și prezentări.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh