20
Sam, Iul
41 New Articles

Educație
Typography

Domnul învăţător Istvan Koble, cunoscut de sătenii din Corneşti drept “Tanito Bacsi”, a fost azi figura centrală în jurul căreia a gravitat întreaga activitate care a avut loc la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda. La şezătoare au fost invitaţi partenerii noştri: elevii de la Şcoala Gimnazială “Mihai Vodă”din Mihai Viteazu,  care au fost însoţiţi de doamna director adjunct, profesor Gabriela Gombasi. 

Domnul Învăţător a făcut parte din primul corp profesoral de la şcoala din sat Mihai Viteazu, cea mai mare parte din activitatea lui desfăşurându-se la şcoala din Corneşti, alături de soţia dânsului, tot învăţătoare. 

Domnul învăţător, la cei 91 de ani, încă plin de efervescenţă … deşi “a trecut uşor” pe lângă fiecare dintre noi, a reuşit să creioneze perfect activitatea de dascăl  a vremurilor de după al doilea război mondial până acum 30 de ani, când a pus catalogul jos, nu şi condeiul. Îndemnul dânsului pentru tânăra generaţie a fost: ZÂMBIŢI, JUCAŢI-VĂ, RÂDEŢI, CÂNTAŢI ŞI PREGĂTIŢI-VĂ SERIOS PENTRU VIAŢĂ!

Noi îi mulţumim şi-i dorim “La mulţi ani!” de Ziua Învăţătorului.

 

Coordonator  activitate,

Prof. Gabriela-Dochiţa IOSOF

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh