24
Ma, Noi
61 New Articles

banner electoral PNL

 

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Astăzi, 29.10.2018, la orele 12.00, ca un act de participare comună a elevilor români la o acțiune benefică pentru mediu, Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” din Turda a răspuns invitaţiei lansate de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie de a participa la  ZIUA VERDE A ECO-ȘCOLILOR DIN ROMÂNIA, sub sloganul “PLANTEAZĂ UN COPĂCEL!” 

La activitate au participat elevi din clasa a VI-a şi echipa de voluntari “MEREU. ALĂTURI.”, coordonate de d-na  profesor Gabriela – Dochiţa IOSOF, precum şi clasa a IX-a C, coordonată de d-na profesor Viorica FELEZEU. 

S-au plantat trei arbori fructiferi: un nuc, un dud şi un prun. Elevii clasei a VI-a au prezentat câteva informaţii privind caracteristicile şi utilizările pomilor fructiferi plantaţi.

Atmosfera autumnală a fost însoţită de veselia elevilor care au participat la această activitate de apărare a mediului turdean.

----------------------------------------------

Galerie foto de la activitate: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/14527-plantare-de-arbori-la-cnmv-turda

Video: http://turdainfo.ro/index.php/video/14528-plantare-arbori-la-cnmv-turda-ziua-verde-a-eco-scolilor-din-romania

 

 

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh