26
Lun, Aug
26 New Articles

Educație
Typography

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda s-a alăturat campaniei ,,Banca de alimente", campanie demarată de Crucea Roșie Română, filiala Cluj, reprezentată de d-na director Simona Bratu.

Acest proiect a fost implementat în Romania din anul 2009, de către d-na Margareta Pâslaru, fiind un proiect asemănător cu altele de acest gen din America.

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” are un contract de colaborare cu Crucea Roșie, filiala Cluj, iar acest proiect este al doilea din acest an școlar, primul, ,,Banca de rechizite", desfășurându-se în perioada septembrie-octombrie 2018 de pe urma căruia au beneficiat 34 de copii din județul Cluj.

Proiectul ,,Banca de alimente" s-a desfășurat în perioada 12 noiembrie - 15 decembrie 2018, având ca puncte de referință întrajutorarea familiilor nevoiașe din județul Cluj.

Cu ajutorul necondiționat al părinților și al elevilor școlii noastre s-au colectat aproximativ 1000 kg de alimente neperisabile din care s-au făcut 50 de pachete care acum, în prag de sărbători au ajuns pe masa celor care au mare nevoie de ajutor.

Primul transport de alimente a fost distribuit de către Direcția de Asistență Socială Turda, iar al doilea transport se va face în data de 21.12.2018, de către prof. înv. prim. Florina Hruban, însoțită de copii și părinți, în trei sate clujene Chesău, Ghirișu Român și în comuna Mociu.

    În numele conducerii școlii și a Crucii Roșii, mulțumim celor care s-au implicat și ne-au ajutat să aducem o rază de bucurie celor al căror trai este mai greu, și care, uneori, nu au o felie de pâine pe masă.
Director   
Gianina Silvia Matei
Școala Gimnazială ,,Teodor Murășanu" Turda

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh