29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum anunțam încă din cursul lunii octombrie 2018, evenimentul “Scratch și… Gool!” organizat de Asociația Pro Teodor Murășanu în Școala Teodor Murășanu din Turda a fost desemnat finalist la categoria Kick and Code în cadrul Meet and Code, elevi scoala teodor murasanu turdasusține site-ul Asociației Techsoup (www.asociatiatechsoup.ro). În aceste zile a fost publicată, pe același site, lista completă a finaliștilor, cu amănuntele necesare.

Evenimentul, organizat în cadrul Europe Code Week și finanțat din fondul Meet and Code coordonat în România de Asociația Techsoup, a provocat 21 de elevi cu vârsta între 9 și 11 ani să joace fotbal prin reguli create chiar în limbajul de programare vizuală Scratch.

Proiectul ”Scratch și...Goool!” se numără printre cei 15 finaliști, care vor merge în Germania în luna martie 2019. La sediul SAP din Walldorf vor anunțați câștigătorii celor trei categorii ale evenimentului Meet and Code, respectiv Kick and Code, Innovation și Diversity. Proiectul Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu” va reprezenta România la categoria Kick and Code, la care va concura cu echipaje din Franța, Kazahtstan și Polonia, în timp ce restul finalistelor vor fi din Italia, Rusia, Ucraina, Slovacia, Bulgaria, Croația, Austria și Marea Britanie.

Toate nominalizările sunt disponibile pe site-ul evenimentului începând din ianuarie 2019.

Citește mai multe aici: https://www.asociatiatechsoup.ro/blog/finalist-competitie-meet-and-code

si  https://www.techsoupeurope.org/meet-and-code-award-2018/

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh