24
Joi, Oct
44 New Articles

Educație
Typography

Cea mai bună elevă la Evaluarea Națională din zona Turda și Câmpia Turzii este Anda Diana Moldovan, singura care a obținut 10 pe linie la toate probele. 28 de elevi din județul Cluj au obținut 10 pe linie însă eavaluare nationala turdaniciunul din Turda!

Cea mai mare medie obținută de elevii turdeni este 9.92 obținută de două absolvente a clasei a VII-a. Una dintre ele vine de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Adriana Maria Zehan, care a obținut la limba și literatura română nota 10, la matematică 9.85, iar cea dea doua de la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu”, Rebeca Letiția Dan, care a obținut nota 10 la matematică și 9.85 la limba și literatura română.

A patra medie din zona Turda și Câmpia Turzii, 9.90, vine tot din fostul oraș metalurgic, prin Lorena Amalia Hațegan, de la Liceul Teoretic „Pavel Dan”. Oana Călin, tot de la Liceul Teoretic „Pavel Dan”, a obținut cea de-a 5-a medie a zonei, 9.85. Urmează Irina Petean, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, și Alice-Ștefania Preduț, de la Colegiul Național „Mihai Viteazu”, ambele cu media 9.82. Top 10 Turda și Câmpia Turzii este completat de Adelina Marcu, de la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu”, cu media 9.80 și Catrinel Irina Lazăr de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, cu 9.77.

 

Rezultatele la Evaluarea Națională 2019 pot fi verificate aici: http://evaluare.edu.ro/DefaultI.aspx

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh