27
Dum, Sep
60 New Articles

Educație
Typography

Biblioteca municipală „Teodor Murășanu” Turda îi așteaptă pe copii de varii vârste să petreacă, alături de alți copii dar și de amabilele bibliotecare, clipe minunate în lumea lecturii dar și prin activități creative biblioteca de vacanta turdacare le vor aduce multă satisfacție. Satisfacția lucrului bine făcut. Ei vor putea afla multe noutăți și călători în lumile minunate imaginate de cei mai de succes scriitori, având ghizi pricepuți, aceleași doamne bibliotecare, care cunosc bine toate aceste lumi.

Biblioteca de vacanță este deschisă la Biblioteca municipală „Teodor Murășanu” până în 30 august 2019, în fiecare marți și joi, între ora 10 și 14.

Cu ce sunt așteptați micuții care trec pragul secțiilor bibliotecii turdene? „Citim, teatru de păpuși cu siluete, origami, ateliere de creație, personaje din fibre naturale, semne de carte și atelier de creație dedicat elevilor de gimnaziu”, transmit bibliotecarele care îi așteaptă pe toți copiii din Turda cu brațele deschise.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh