02
Joi, Apr
59 New Articles

Educație
Typography

Te rugăm să te alături campaniei de strângere de fonduri pentru realizarea de rafturi la biblioteca Liceului Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda. Orice ajutor cât de mic va contribui la atingerea obiectivului.biblioteca liceu

Povestea începe în septembrie 2018, când am ajuns prin transfer la Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda de la un alt liceu din oraş. De atunci muncesc neîncetat să dau o imagine cât mai frumoasă acestei biblioteci.

Am renovat biblioteca de la celălalt liceu, după ce am obţinut 10.000 lei dintr-o sponsorizare, iar unde am ajuns am constatat că trebuie să o iau de la început.

Biblioteca a intrat în vara lui 2019 într-un amplu proces de renovare, a fost schimbat parchetul, instalaţia electrică şi au fost făcute zugrăveli cu fonduri de la primăria Turda. Am avut în vara lui 2019 elevi voluntari al liceului care m-au ajutat cu golirea si reamenajarea bibliotecii.

Ce mai este de făcut?

De schimbat rafturile pentru cărţi. Din sponsorizări am reusit să schimb rafturile de pe un perete. Mai avem nevoie de 12.300 lei pentru a înlocui restul rafturilor, care sunt foarte vechi, miros urât, iar accesul la cărţi se face foarte greu, fiind aşezate pe 3 rânduri.

Mulţumim tuturor pentru implicare.


Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh