26
Vi, Apr
2 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Trei elevi din Turda au obținut media 10 la examenul de evaluare națională, după absolvirea ciclului gimnazial.elevi de nota 10

Este vorba de Catinca Marca, șefă de promoție la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Raul Goia, șef de promoție la Școala Gimnazială Ioan Opriș, și Marc Mureșan, de la aceeași școală turdeană.

Doar ei trei au reușit să intre în topul județului, alături de alți 63 de colegi ai lor din alte localități. Județul Cluj se situează pe locul întâi în țară, cu 66 de medii de 10.

Școlile turdene au avut și alți elevi merituoși, care au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română sau Matematică. Astfel de rezultate au fost obținute și de elevi din Câmpia Turzii.

Este foarte dificil de urmărit rezultatele obținute de elevii care s-au prezentat la Evaluarea Națională întrucât, din acest an, rezultatele sunt publicate cu anonimizarea elevilor, fiecare dintre ei putând să-și vadă rezultatul cu un cod și o parolă.

Primarul municipiului Turda i-a felicitat zilele trecute pe toți absolvenții claselor a opta, în special pe cei care au fost șefi de promoție, astfel că este de așteptat ca edilul-șef să îi premieze pe cei trei elevi de media 10. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat deja că îi va premia pe toți elevii din județul Cluj care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională.

 Îi felicităm și noi, alături de toți turdenii!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh