24
Mie, Apr
6 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

COMUNICAT DE PRESĂ
Cluj-Napoca, Romania, 1 august, 2020babilon travel

Asociația Babilon Travel anunță demararea proiectului

DIFFERENCES CREATE NO DISTANCES

Proiect finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+ Tineret

1 august 2020 – 31 iulie 2021

Asociația Babilon Travel, în parteneriat cu Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Cluj-Napoca, Projekte Vullnetare Nderkombetare (Albania), Ikkaido Inclusive Martial Arts (Irlanda), Mreza za Dozivotno Ucenje (Republica Macedonia de Nord) și Polski Zwiazek Niewidomych (Polonia), demarează proiectul internațional Differences Create No Distances, finanțat de Uniunea Europeană, prin programul Erasmus+ Tineret.

Scopul proiectului este de a reuni persoane cu deficiențe de vedere și lucrători de tineret pentru a spori eforturile de incluziune socială a tinerilor cu deficiențe de vedere și conștientizarea cu privire la nevoile și abilitățile acestora. Se dorește dezvoltarea tehnicilor de comunicare pentru a promova incluziunea, pentru a îmbunătăți încrederea și pentru a învăța metode de colaborare în diferite situații. Se vor folosi instrumente și activități non formale, precum și activități sportive și în aer liber.

Pentru a-și atinge scopul, proiectul are în vedere două activități principale:

Un curs de formare pe tema incluziunii sociale, ce se va desfășura la Cluj-Napoca și Băișoara, în România, în perioada 18 -24 octombrie 2020, care va reuni 25 de lucrători de tineret, cu și fără dizabilități, din cele 5 țări partenere;

Un schimb de tineri, ce se va organiza la Durres, Albania, în perioada 17-25 aprilie 2021, la care vor lua parte 30 de tineri cu și fără dizabilități din care 5 lucrători de tineret, care au participat și la cursul de formare din Cluj-Napoca și care vor avea ocazia de a pune în practică cele învățate acolo.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0742779292 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Persoană de contact: Alexandra Isacu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh