19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 3 decembrie a avut loc Gala Tineretului Clujean 2020, gală în cadrul căruia s-au premiat cele mai bune proiecte de tineret din ultimul an. trofeu tineri

Turda nu s-a întors cu mâna goală nici anul acesta, avându-i ca premianți pe tinerii de la Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică. Din aproape 50 de proiecte înscrise din tot județul, nu mai puțin de 3 premii au fost câștigate de turdenii noștri. 

Aceștia s-au remarcat la următoarele categorii: 

Tineri conectați la Europa - Premiul 2 cu proiectul "Educație la Standarde Europene", un training bazat pe studiile Europene privind contextul educației non-formale, coordonat de Horia Roman Crișan.

Tinerii și piața muncii - Premiul 2 cu proiectul "Connect:ED", o campanie de donare, colectare și recondiționare a aparaturii necesare pentru a îndeplini scopul proiectului și anume oferirea accesului la educație în mediul online tinerilor din medii defavorizate. 

Echipa de proiect a fost alcătuită din Horia Roman Crișan, Mălina Sălăgean, Loriana Apahidean, Timea Piper, Călin Crișan, Alex Lup, Oana Bucur, Oana Stoica și Alexia Fodor.

Participarea tinerilor în comunitate - Premiul 2 cu proiectul "Laboratorul CIVIC", proiect dedicat Zilei Sănătății Mintale, în care au fost realizate filmulețe și promovate sub forma unei campanii de informare și conștientizare.

 Echipa de proiect a fost alcătuită din Anamaria Botezan, Mara Kiraly, Cătălina Ciortea, Andrei Tritean, David Șăulean și Rafael Butaș.

Timp de câteva luni, chiar și în contextul pandemiei, peste 30 de tineri au reușit să gândească și să organizeze proiecte pentru comunitate și destinate tinerilor turdeni. Este al treilea an când Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică este câștigătoare a mai multor premii în cadrul galei. 

Toate aceste proiecte s-au derulat în cadrul CIVIC: Centrul pentru Inițiative de Tineret, Voluntariat și Implicare în Comunitate!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh