25
Joi, Apr
6 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda a organizat în perioada martie - noiembrie proiectul “Târgul de Științe” realizat cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for scoala teodor murasanuTomorrow, în urma căruia 50 de elevi au lucrat în echipe sub coordonarea cadrelor didactice pentru a realiza experimente științifice.
Aceștia au fost pregătiți, supravegheați și mentorați de Mirea Crina, Corovei Ana, Hădărean Mihaela, Pleșoiu Viorica, Picovici Mariana, Deteșan Mihaela, Ilieș Simona ,Drăgan Maria,Calugăr Iuliana și Gore Alina și proiectul a fost coordonat de directorul școlii Gianina Matei.
Elevii s-au implicat în mod deosebit atât în realizarea de experimente interesante, folosind cunoștințele învățate la școală, cât și în popularizarea acestor experimente, având misiunea de a promova în rândul publicului turdean importanța științei și educației interactive. Puteți vizualiza toate experimentele realizate de elevi, alături de instrucțiunile de realizare a acestor experimente, pe site-ul proiectului: www.targuldestiintetmturda.ro .
Îi felicităm pe câștigătorii concursului de experimente, în modul următor:
Ciclu Primar - Locul 1: echipa clasei a IV-a C, formată din Ungureanu Miruna, Nicoară Julia, Moldovan Arianna, Bulcu Radu și Mocan Flaviu și coordonați de Picovici Mariana;
Ciclu Primar - Locul 2: echipa clasei a IV-a B, formată din Baciu Ianis, Boloș Mihai, Botezan Mircea, Chețan Robert și Pleșa Marius și coordonați de Maria Liana Drăgan;
Ciclu Primar - Locul 3: echipa clasei a III-a C, formată din Pop Alexia, Miclea Andrei, Baiceanu Elena, Moldovan Alexandru și Brumar Bogdan și coordonați de Detesan Maria-Mihaela;
Ciclu Gimnazial - Locul 1: echipa clasei a VII-a A, formată din Mînican Bogdan, Pătăcean Chiorean Corina, Ghib Darius, Major Alexandra și Broscoi Cătălin și coordonați de Corovei Ana.
Ciclu Gimnazial - Locul 2: echipa clasei a VII-a B, formată din Baciu Ștefan, Popa Victor, Floria Elisei, Inocan Rareș, Moldovan Denis, Rădulescu Beatrice și Măriuță Veronica și coordonați de Hădărean Mihaela;
Ciclu Gimnazial - Locul 3: echipa clasei a V-a A, formată din Golfin David, Costisor Andrei, Precup Jesica, Ungureanu Georgiana și Onyejiuwa Paul și coordonați de Plesoiu Viorica.
Cu această ocazie, vrem să le mulțumim tuturor celor implicați în realizarea proiectului și, în mod special, juriului constituit în parteneriat cu Clubul Copiilor Turda, format din Bujos Istvan (Profesor Îndrumător Cercul de Informatică) și Șipoș Arpad (Profesor Îndrumător Cercul de Electronică).
Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh