29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un număr de 6 elevi de la Școala Gimnazială "Horea, Closca și Crișan" din municipiul Turda din clasa a 6-a C au primit azi câte un laptop din partea companiei PRAS Consulting SRL din București, la solicitarea dirigintelui clasei, pentru a oferi elevilor acces laptopuri elevila cursurile școlii desfăsurate online.

De acest prim lot au beneficiat după cum vă spuneam, 6 elevi. Ei vor putea să participe mult mai ușor la orele online și să-și rezolve temele, să-și dezvolte mai bine deprinderile ce țin de folosirea dispozitivelor electronice de comunicare, dar și să se dezvolte personal prin accesarea unor programe desfășurate online pe diferite subiecte.

Încă din anul precedent, PRAS Consulting SRL a lansat programul "Biblioteca de Laptopuri" pentru a sprijini elevii din România să continue școala in perioada pandemiei, prin intermediul tehnologiei. Astfel, echipa de la societatea amintită, sprijinită de o serie de parteneri, vine în întâmpinarea nevoilor elevilor care nu au la dispoziție un dispozitiv pretabil pentru programul școlii online și le asigură unul. Fiind printre puținii care au ales să se implice într-un astfel de demers, evident au un număr mare de cereri la care răspund pas cu pas, efortul lor fiind considerabil.

Acțiunea inițiată și derulată de PRAS Consulting este una demnă de întreaga apreciere și este un foarte bun exemplu de urmat și de alți actori din zonele active ale societății românești, fie că vorbim de cea economică sau ong-uri, inclusiv pe plan local, atât acum în această perioadă dificilă pentru toți, cât și post-pandemie, pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu pentru elevi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh