28
Joi, Mar
22 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Integrarea Uneltelor Digitale în Activitatea de Predare este un proiect organizat de Școala Gimnazială Teodor Murășanu, cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow care a oferit șansa elevilor de gimnaziu să își dezvolte abilități în sfera domeniului digital utilizând tablete grafice care vor fi achiziționate pentru desfășurarea orelor de curs.scoala teodor murasanu

În ultimele 2 luni, Școala Gimnazială Teodor Murășanu a trecut printr-un proces complex de formare și dezvoltare digitală. Școala a integrat unelte digitale în activitatea de predare în cadrul orelor de curs folosind tablete grafice. Tabletele grafice reprezintă o unealtă inovativă și actuală de dezvoltare digitală.

Cadrele didactice au trecut printr-o perioadă de formare în care au participat la training-uri și workshop-uri din cadrul proiectului menite să le ofere informațiile necesare utilizării tabletelor grafice. În urma perioadei de formare pentru dascăli, aceștia au pus în practică informațiile și aptitudinile deprinse în cadrul training-urilor prin predarea la orele de curs folosind uneltele digitale împreună cu elevii.

Interacțiunea cu aparatura digitală a fost una interesantă pentru elevi. Aceștia au învățat să folosească tabletele grafice prin diferite activități pe care profesorii le-au pregătit pentru orele de curs. Domeniul digital se află în plină dezvoltare la momentul actual, la nivel mondial. Astfel, Proiectul Școlii Gimnaziale face o investiție de termen lung direct în comunitatea locală deschizând noi orizonturi tinerilor de gimnaziu cu privirea la dezvoltarea unei posibile cariere de viitor în domeniul digital.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Persoanele interesate pot afla mai multe detalii despre proiect la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh