20
Sam, Apr
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aflăm de la Agora Media, că un elev al Școlii Gimnaziale ”Horea, Cloșca și Crișan” din municipiul Turda, este câștigătorul unui III la nivel internațional, în urma participării la competiția International Kids Coding Competition (IKCC) 2022.

„La ediția 2022 a concursului au participat 864 de elevi din nu mai puțin de 46 de țări, doi elevi români aflându-se pe podiumul premiaților la finalul competiției. Concursul este organizat pe categorii de vârstă și s-a derulat pe tot parcursul lunii ianuarie 2022, rezultatele finale fiind anunțate în data de 15 februarie 2022. Astfel, la categoria de vârstă 13-14 ani, elevul turdean Dani Răzvan Rus de la Școala Gimnazială ”Horea, Cloșca și Crișan” a fost printre premianți, alături de un elev din Indonezia (I) și un alt elev din Singapore (II), elevul turdean situându-se pe poziția a treia”, titrează Agora Media, sub semnătura profesorului Manuel Bălaj.

Concursul este susținut de companii software și încurajează elevii să-și dezvolte abilitățile de programare software, informatică și tehnologii avansate. Pentru participarea la competițiile IKCC nu se percepe nicio taxă, mai arată autorul.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh