27
Lun, Iun
37 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În era digitalizării, este important să reușim să ne folosim la maxim de resursele digitale de care dispun școlile, pentru a capta atenția elevilor și pentru a transforma orele petrecute la școală în momente interactive și plăcute pentru copii.

 Tocmai de aceea, Școala Gimnazială Teodor Murășanu implementează proiectul Educație de Poveste, prin care se urmărește crearea unui mediu educațional în care profesorii sunt abilitați să lucreze cu elevii în așa fel încât să le stimuleze interesul pentru învățare!

 Educație de Poveste este un proiect dezvoltat prin finanțarea obținută în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow. În cadrul acestui proiect, scopul principal este transformarea educației în aventură prin integrarea mijloacelor moderne digitale în activitatea de predare. Se va dota încă una din sălile de clasă cu resursele digitale necesare predării digitale (tablă interactivă, cameră de documente, laptop) și se vor organiza nu mai puțin de 10 sesiuni de predare la diverse discipline, de către cadre didactice formate în predarea interactivă digitală.

 Prin acest fel, proiectul va oferi atât un context de formare pentru integrarea resurselor digitale nelipsite din activitatea școlară, cât și sesiuni de predare interactivă cu elevii, dând contur unui cadru de învățare optim, interactiv și modern.

 Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

 Pentru a afla mai multe despre proiectul Educație de Poveste, puteți contacta coordonatorul proiectului, doamna Gianina Matei, la numărul de telefon 0736446866, sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 Pentru a rămâne la curent cu activitățile desfășurate, puteți urmări pagina de Facebook Scoala Gimnaziala Teodor Murasanu Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh