20
Sam, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

         Începând cu data de 09.05.2022, Școala Gimnazială ,,Avram Iancu’’ din Turda, găzduiește proiectul ERASMUS +, Funny Digiclasses, având parteneri din Turcia, Croația, Grecia și Macedonia. Debutul proiectului a fost în Turcia, acolo unde ne-am familiarizat cu unelte digitale Web 2.0 : PlayPosit 3.0; Canva; Padlet; Common Craft, Edupuzzle, Stopmotion, Powtoon, Digital Story, Concept Cartoon, urmând ca, în Grecia, să aibă loc evaluarea generală a proiectului și diseminarea acestuia.

Deschiderea festivă a constat într-un spectacol artistic în care copiii au prezentat, atât verbal, cât și prin intermediul dansului, portul tradițional și câteva dintre obiceiurile țării noastre, urmând o audiție muzicală, a viorii, iar la final, musafirii noștri au vizitat școala și împrejurimile acesteia.

        Acest proiect are ca scop încurajarea profesorilor în a utiliza tehnologia în predare și, totodată, de a aplica diverse tehnici contemporane, creative și inovatoare în cursurile interdisciplinare. Aceste mobilități contribuie într-un procent semnificativ la îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză, la creșterea motivației școlare a elevilor și la însușirea unor vaste cunoștințe despre diverse culturi și moduri de viață.

         Urmează o  săptămână a acumulării de noi cunoștințe, o săptămână în care oaspeții noștri vor descoperi câte puțin din specificul țării noastre, prin vizita în orașul istoric, Alba-Iulia, apoi vor lua o gură de aer sărat, la Salina din Turda și, nu în ultimul rând, vor străbate și aleile centrului vechi ale Clujului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh