19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nu mai puțin de 17 medii de 10 la Evaluarea Națională în județul Cluj, toți din reședința de județ, cu o singură excepție: DAVID GABRIEL CIUTUREANU, absolvent al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda.

Nu este imposibil să mai apară, în urma contestațiilor, și alte medii de 10.

În afara singurului elev cu media 10 din Turda, Școala Gimnazială „Ioan Opriș” se mai mândrește cu alte două note de 10 la matematică și încă o notă de 10 la limba română din oraș.

Conducerea școlii din cartierul Oprișani, transmite supă rezultatul foarte bun obținut de absolvenții săi: „Suntem mândri pentru că elevul DAVID GABRIEL CIUTUREANU a obținut media 10 (zece), singura din zona Turda-Câmpia Turzii. De asemenea, eleva DARIA CRIȘAN a obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română iar elevii ȚiGĂNILĂ PAUL și PATAKI DRAGOȘ au obținut nota 10 la proba de Matematică. Vă dorim tuturor o vacanță minunată și mult succes în anii de liceu!!!”, a consemnat colectivul Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș”.

Și Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” are trei elevi de nota 10 la matematică, ceea ce duce la 8 numărul notelor maxime obținute de elevii turdeni, la evaluarea națională.

Conducerea școlii transmite: „Cu entuziasm și multe emoții ați reușit să depășiți cu bine Evaluarea Naționala! Sunteți minunați, așa cum o dovediți cu fiecare ocazie! Vă felicităm pentru tot efortul depus și pentru rezultatele obținute!

Limba româna: promovabilitate 100% ; matematica 97% și trei note de 10: Andreea Ghișa, Beatrice Maria Rădulescu, Bogdan Tudor Popescu, profesor Crina Mirea!

Mulțumim totodată profesorilor voștri, la matematică: Crina Mirea, Crina Dumitru, Anca Aluaș, iar la limba română: Octavian Gruian și Camelia Vesa”, consemnează colectivul școlii Gimnaziale „Teodor Murășanu”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh