20
Sam, Apr
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Învățarea competențelor digitale este similară cu învățarea unei limbi străine, cu cât mai devreme, cu atât mai bine! Tocmai de aceea, cu ocazia începerii noului an școlar, Logiscool Turda organizează cursuri demo de programare gratuite pentru elevii de liceu și gimnaziu din școlile turdene.

Cursurile Logiscool sunt destinate tuturor copiilor cu vârsta de peste 7 ani, care doresc să facă primii pași către programare sau să își extindă cunoștințele în domeniu, alături de o echipă tânără de traineri și de o grupă adaptată nivelului de cunoștințe și vârstei.

De ce cursurile Logiscool sunt potrivirea perfectă pentru copilul tău?

Platformă educațională adaptată la lumea digitală în continuă mișcare

Platforma noastră educațională, recunoscută internațional, oferă cele mai bune instrumente de învățare a alfabetizării digitale și a programării și este un portal sigur și securizat al comunității noastre educaționale. Metoda unică de programare vizuală este mereu cel mai bine adaptată la toate vârstele și nivelurile de cunoștințe, abordând tematicile într-o manieră ușoară și distractivă. Certificarea acordată de Education Alliance Finland demonstrează că Logiscool asigură formarea de competențe digitale și creative, prin cursurile de programare, atât în cadrul activităților de grup, cât și prin cele individuale.

Mediu prietenos și sigur pentru formarea de competențe digitale

Atmosfera de la Logiscool este mereu acompaniată de zâmbete și voie bună. Elevii primesc constant feedback și sunt încurajați pe tot parcursul drumului lor în lumea programării, atât de către traineri, cât și de ceilalți elevi.

Curriculum recunoscut internațional

Întotdeauna ne-am dezvoltat cu gândul la copii. Tocmai pentru a le oferi cea mai bună experiență la orice vârstă și nivel de cunoștințe. Aceasta nu este doar o parte a curriculumului nostru, ci și elementul principal al metodologiei noastre. În cadrul lecțiilor noastre, teoria și practica sunt mână în mână - cercetările arată că realizarea proiectelor în timpul învățării teoriei duce la rezultate pe termen lung și la o bază bună pentru succesul general.

Așteptăm toți elevii curioși spre a face primii pași în lumea programării să ia parte la lecțiile demo! Pentru înscrieri, vă rugăm să vizitați https://www.logiscool.com/ro/locations/turda-cluj/open-days sau să ne contactați la numărul de telefon  0744511273.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh