29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de  15 septembrie 2022 a avut loc la Grădinița cu Program Prelungit Dr. I. Rațiu, Turda deschiderea festivă a unui spațiu de relaxare numit Grădina de Relaxare, Liniște și Învățare.

Cei care au luat parte la această deschidere au fost cadrele didactice ale instituției, preșcolari și părinți ai acestora, cadre didactice și părinți, care au crezut și susținut laolaltă concretizarea acestui demers în multe luni de muncă. S-a dorit un moment plăcut, degajat, monden și firesc.

Acest concept are ca scop crearea unui mediu natural care să cuprindă esența concentrată a naturii înconjurătoare prin aranjamente armonioase cu elemente din natură pentru stimularea mentală și vizuală, relaxarea minții, sufletului, precum și a învățării eficiente într-un context outdoor inedit.

Subzonele acesteia sunt reprezentate de: Zona de Învățare, Zona de Liniștire, Zona de Relaxare, Zona „Pereții ne surprind”.

Crina Răduțiu, directorul Grădiniței Dr. I. Rațiu a deschis evenimentul subliniind importanța acestui proiect.

„Cu mare bucurie întâmpinăm acest moment ce marchează un început: Start Proiectului Grădina de Relaxare, Liniște și Învățare, inițiat de Ministerul Educației. Am analizat și am aderat la perspectiva ce ne-o oferă acest proiect din dorința de a crea și diversifica noi contexte de învățare pentru copii.”

Totodată, dna director a menționat faptul că toate acestea nu ar fi fost realizabile fără implicarea și sprijinul consistent a celor care formează o autentică comunitate școlară- părinți, cadre didactice, aparținători, într-un sentiment al apartenenței autentice și valoroase.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh