29
Ma, Noi
33 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, invită publicul interesat sâmbătă, 1 octombrie 2022, între orele 18.00 şi 22.00, la a XIII-a ediție a Nocturnei  Bibliotecilor, eveniment național organizat de către Asociația Națională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), cu participarea bibliotecilor publice din România și Republica Moldova, sub sloganul Share location @ BIBLIOTECĂ.

Toți cei care doresc să petreacă o seară agreabilă în universul aparte al cărții și culturii de calitate, sunt așteptați la sediul Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj, situat pe Calea Dorobanților nr. 104.

În acest an, publicul clujean este invitat la o gamă diversă de activități culturale, pentru toate vârstele: Portativul veseliei – miniconcert, Share location @ Degustare de cărți, Ascultă melodia și asociaz-o cu o carte! - provocări literar-muzicale, „Vânătoare de comori în bibliotecă”, „Blind date with a book”, „Omagiu tovarășului” - propagandă și controlul gândirii în perioada comunistă – expoziție și prezentare de cărți, albume, afișe, manuscrise din epoca comunistă din fondul de documente al compartimentului Colecții speciale, memorie și cunoaștere locală, ateliere de creativitate, lecturi publice, vizionare de film.

Pe parcursul întregii seri, colectivul Bibliotecii Județene mai oferă înscrieri gratuite, cărți în dar și posibilitatea unor vizite ghidate.

Programul complet este disponibil la http://www.bjc.ro/new/.

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh