20
Sam, Apr
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Al doilea an consecutiv - cele mai multe premii din județ pentru tinerii din Turda și Câmpia Turzii! Da... aici la Turda, Câmpia, aici cu inițiative la sate, aici unde nu avem mereu prea multe, am arătat că se poate!

 

? Premiul 1 - Cultură - AutodiBACt: un proiect derulat la finele lui 2021 prin care am ajutat tineri să își dezvolte metacompetențe educaționale - cum să învățăm (și) singuri pentru BAC-ul la română.

 

?Premiul 1 - Rural - Ziua Științei: un proiect prin care aproape 1000 de copii din mediul rural au realizat experimente din sfera bio-fizică-chimie pentru a le crește pasiunea pentru științe.

 

? Premiul 1 - Bunăstarea Tinerilor - Empatic: un proiect prin care aproape 2000 de copii din mediul urban au participat la jocuri interactive cu mascote pentru descurajarea bullyingului.

 

?Premiul 2 - Mediu - Re:Connect: un proiect prin care tinerii au învățat să se îndrăgostească de natură prin exerciții de dezvoltare personală, la foc de tabără, cu cortul.

 

?Premiul 2 - Incluziune - Youth Nights: un proiect prin care au fost derulate numeroase activități de tip joc pentru socializare pozitivă în rândul elevilor de liceu, pe parcursul anului.

 

Nu numărul de premii e fenomenal, fenomenal este nivelul imens de colaborare și sprijin care a fost necesar pentru realizarea lor. Avem multe mulțumiri de adresat, mai specifice. Cea mai importantă, la acest moment, este cea adresată acelor persoane fără de care este 100% cert că nu s-ar fi derulat nici unul din aceste proiecte.

 

Mulțumirii #DinSuflet Moséadorilor: comunitatea de voluntari care cucerește munți pentru o lume mai bună.

 

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele noastre, urmărește pagina de Facebook AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială (https://www.facebook.com/amos.faptebune), pagina de Instagram @amos.romania (https://www.instagram.com/amos.romania/).

 

Având un istoric de implicare în comunitate de mai bine de opt ani, Alianța pentru Mobilitate Socială are ca scop creșterea gradului de mobilitate socială a locuitorilor și dezvoltarea societății civile din zona Comunității Urbane Arieș. Alianța găzduiește organizații non-profit care desfășoară inițiative civice și educaționale, misiunea sa fiind de a crea contextul pentru dezvoltarea potențialului uman.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh