19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Dorinţa de a păşi pe urmele mitropolitului Andrei Şaguna şi de a ne apropia sufleteşte de Sfântul Andrei Şaguna, cel care este patronul spiritual al şcolii noastre, ne-a îndemnat să devenim pelerini pentru o zi, zi rară şi plină de însemnătate pentru noi. Am pornit în această călătorie în ziua de 15 octombrie 2022, 30 de elevi alături de patru cadre didactice, precum şi de aleşi invitaţi, printre care amintim pe părinţii Vasile Ilea şi Adi Lucian, care ne-au binecuvântat paşii şi ne-au însoţit pe tot parcursul pelerinajului, fiindu-ne plidă prin cuvânt şi dragoste părintească.
În ajunul prăznuirii Sfântului Ierarh Andrei Şaguna, în 29 nov. 2022, elevii care au participat la concursul “Pelerini la Rășinari - pe urmele Mitropolitului Andrei Șaguna” au primit diplomele şi premiile acordate la secţiunea de creaţie plastică (grafică şi pictură) şi creaţie literară.
A fost un prilej de reculegere, de rugăciune, de meditaţie, de cunoaştere a istoriei noastre şi de întărire a dragostei de neam. În acelaşi timp, am simţit bucuria şi mândria-n suflet de a învăţa la şcoala noastră şi de a-l avea ocrotitor pe însuşi marele mitropolit Andrei Şaguna!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh