01
Vi, Dec
14 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Nu poți să iubești ceea ce nu cunoști. Trăim în mijlocul naturii, alături de plantele și viețuitoarele ei, dar oare suntem cu adevărat conștienți de miracolul vieții oferit de planeta noastră?
Săptămâna Verde își propune să educe tinerii în spiritul protejării vieții și a condițiilor optime de dezvoltare a acesteia, vorbim despre plante, poluare, reciclare și sustenabilitate, în condițiile în care planeta noastră este tot mai secătuită de resursele ei naturale.
 Elevii Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, șaizeci la număr, au participat la ateliere de lucru și cursuri gratuite oferite în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ( USAMV), Cluj-Napoca.
În cadrul acestora am învățat:
-despre plantarea arborilor și florilor decorative, condiții propice de îngrijire și fertilizare, în interiorul serelor din campusul USAMV
- despre plante vernale și formațiuni geologice din Grădina Botanică, USAMV
- despre biodiversitate, specii de pești, creșterea și îngrijirea acestora , în cadrul secțiunii Acvarii, USAMV
-am fost introduși și în capitolul Automatizări Agricole, unde domnii ingineri au inițiat elevii în tainele tractoarelor: atelierul de lucru " Învață să conduci un tractor" Echipa de cadre didactice CNMV Turda mulțumește, pe această cale, cadrelor didactice universitare USAMV pentru primirea călduroasă, excelenta organizare a activităților și pentru oportunitatea ca elevii noștri să învețe practic toate aceste abilități de protejare și îngrijire a mediului natural.
 
CNMV Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh