16
Ma, Apr
13 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Marți, 21 Martie 2023 Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în parteneriat cu Școala profesională specială SAMUS- locația Turda, un concurs de poezie cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei.

Evenimentul constituie prima activitate din cadrul Parteneriatului ”Educație culturală și coeziune socială” pe care biblioteca publică turdeană îl are în acest an școlar cu Școala profesională specială SAMUS- locația Turda.

Parteneriatul mai cuprinde în luna Aprilie vizionare de povești digitale realizate de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda, în luna Mai marcăm Ziua Adolescentului cu ”Povestea noastră”-Teatru de umbre realizat de elevi, cu sprijinul bibliotecarelor, după o poveste născocită de copii, iar la 1 Iunie, marcăm Ziua Copilului cu o expoziție de desen și ateliere educative și creative în parcul central.

Elevii pregătiți de psihopedagogul Marian Anamaria Elena și de Morar Ștefania, profesor educator, au vizitat astăzi secția pentru adulți a Filialei Oprișani au răsfoit cărți, au povestit și s-au întrecut în versuri  scrise de ei. Juriul format din bibliotecarele Cristina Docze, Monica Rus și Dana Deac- șef serviciu la biblioteca publică, a recompensat cu dulciuri, cărți și diplome câștigătorii întrecerii. În urma jurizării s-a decernat Premiul I pentru poezie lui Raul Costa, Premiul II Ionelei Sabău și Premiul III Tabitei Negrea și lui Denis Chețan. Premianți au primit diplome, cărți și dulciuri.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh