28
Joi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Copiii din clasele V - VIII de la Școala Gimnazială Luna, cele trei clase de-a III-a ale Școlii Gimnaziale Ștefan Pascu din Apahida și elevii clasei a IV-a de la Colegiul Ortodox Mitropolit Nicolae Colan din Cluj-Napoca au avut ocazia să vâneze exponate prin muzeu ori să devină adevărați mici arheologi! Au confecționat unelte preistorice și au explorat tainele artei în preistorie, au descoperit secretele heraldicii pe înțelesul lor și s-au bucurat de activități creative în atelierul de mic papusar.
Cei care nu au mai reușit să se programeze pentru un atelier au avut parte de un ghidaj în expoziția permanentă a muzeului.
Ne-am bucurat să îi avem pe acești tineri entuziaști în muzeul nostru și să îi învățăm despre istoria noastră bogată și fascinantă. Mulțumim că ați ales să ne vizitați și să vă petreceți timpul în atelierele noastre!
Vă așteptăm cu drag să reveniți și să descoperiți și mai multe aventuri în lumea istoriei la Muzeul de Istorie Turda!
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh