29
Vi, Mar
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Turda a fost vizitată de un număr mare de părinți atât pentru a afla condițiile de înscriere în clasa a 5-a Engleză-intensiv, cât și pentru a se informa despre înscrierea în Clasa Pregătitoare , 2023-2024.

Cei interesați pot să solicite detalii chiar la unitatea școlară – strada Lotus nr 7, Micro 3 - în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 12.00 sau să sune la nr de telefon (0264) - 322 688

Astfel, așa cum se întâmplă în fiecare an de ceva vreme, Daniela Bulgarov – directorul școlii, împreună cu o parte dintre învățători și profesori, au organizat un eveniment special, „Ziua Porților Deschise”, cu rolul de a prezenta școala pentru cei interesați și de asemenea, pentru a le da informațiile necesare privind înscrierea în Clasa Pregătitoare 2023-2024, respectiv despre criteriile de înscriere pentru Clasa a 5-a de Engleză-intensiv 2023-2024.

Vizitatorii care au trecut pragul Școlii Gimnaziale „Horea, Cloșca și Crișan” din municipiul Turda, au luat legătura cu doamnele înv. ce vor fi la Clasa Pregătitoare, între care și  dna. înv. Alina Ioana Mera. Nu în ultimul rând, merită amintit și faptul că cei prezenți, încă de la intrare, au avut parte de melodii vesele interpretate de copiii corului școlii „Minibong”, condus de înv. Olimpia Bogdan, despre care v-am mai vorbit cu alte ocazii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh