20
Sam, Apr
19 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Elevii preșcolari de la Grădinița ” Sf. Maria”, împreună cu părinții lor, au avut astăzi ocazia să viziteze școala noastră, să interacționeze cu elevii și cu doamnele profesoare.
Cei mici, însoțiți de părinți, de doamnele profesoare pentru învățământul preșcolar, și de doamna director Gabriela Trif, au fost întâmpinați cu căldură de doamnele directoare Monica Bia și Dana Mitroi, într-un cadru festiv, în Clubul ”Millenium”.
Elevii clasei a VII-a B le-au împărtășit viitorilor lor colegi câteva gânduri despre ce înseamnă să fii elev la Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, din punctul de vedere al dezvoltării lor personale, pe toate planurile. Programul a continuat în clasele a IV-a A și a IV-a B, conduse de doamnele profesoare pentru învățământul primar, Dr. Gabriela Crișan și Cristina Ciurtin, care i-au antrenat pe micuții oaspeți în activități distractive, alături de elevii lor, le-au oferit și un mic concert de chitară, iar doamna profesoară Loredana Mic i-a provocat la un moment muzical, în limba engleză.
Cei mici s-au așezat și în bănci, pentru a experimenta ipostaza de elev, pe care o vor cunoaște din septembrie. Vizita a continuat la clasele de la ciclul primar, în aceeași atmosferă de veselie și destindere. În sala de sport au fost întâmpinați de colegii lor de gimnaziu, coordonați de doamnele profesoare Florentina Daniliuc și Simona Lăncrănjan.
Elevii preșcolari au asistat, astfel, la câteva activități sportive demonstrative, dedicate sporturilor de echipă, cum ar fi fotbal, handbal, baschet, box, badminton, iar doamna profesoara Daniliuc a făcut o demonstrație de karate, la care au luat parte și preșcolarii, cu mult entuziasm. Distracția s-a transformat într-o adevărată aventură, cei mici parcurgând un traseu aplicativ în care și-au testat deprinderile motrice.Elevii preșcolari, împreună cu părinții lor, au asistat în Clubul ”Millenium”, la prezentarea expoziției de produse finale ale diverselor proiecte desfășurate în cadrul orelor de fizică și geografie, și la câteva mici, dar spectaculoase experimente fizice. În finalul activităților, s-au reîntâlnit cu doamnele profesoare Gabriela Crișan și Cristina Ciurtin pentru a sta de vorbă cu ele și pentru a le cunoaște mai bine.
Toate aceste bogate activități nu s-ar fi putut desfășura atât de frumos, fără sprijinul și implicarea doamnei director Gabriela Trif, a cadrelor didactice și a cadrelor didactice auxiliare de la Grădinița ”Sf. Maria” ,cărora le mulțumim, pe această cale.
Dragi preșcolari, vă așteptăm să deveniți școlari la Școala Gimnaziala ”Avram Iancu”!
 
Școala „Gimnazială „Avram Iancu” Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh