18
Joi, Apr
17 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Nu toți eroii poartă pelerine- unii dintre ei poartă doar un zâmbet luminos și catalogul în mână, dar trag și muncesc cât pentru o comunitate întreagă! ❤️??‍♀️
Așa arată doamna noastră profesoară, Ligia Minican, care a câștigat astăzi Premiul I la categoria “Profesor de 10” ?, la Gala Elevului Reprezentant - eveniment organizat de Consiliul Național al Elevilor, aflat la a 6-a ediție, care a avut loc azi, 2 iunie, la Ateneul Român, în București, sub Auspiciile Familiei Regale a României. La acest eveniment au fost premiați elevi, profesori, părinți, comunități școlare și inițiative de succes care aduc zi de zi, o schimbare în educație. ?
Doamna profesor Ligia Mînican nu doar că reușește să însuflețească lumea biologiei în inimile elevilor săi ?, dar și să creeze o atmosferă plină de căldură, susținere și înțelegere. Aceasta transformă orele de curs într-o experiență unică și memorabilă, care îi inspiră pe elevi să exploreze și să se dezvolte, trezind în ei curiozitatea și pasiunea pentru știință. ?
Prin dedicarea și devotamentul său, doamna profesor își lasă amprenta în viața elevilor săi, modelându-i nu numai ca viitori oameni de știință, ci și ca cetățeni responsabili și grijulii ?. Astfel, contribuția ei remarcabilă în domeniul educației merită toată aprecierea și recunoștința noastră, și o poziționează fără îndoială printre cei mai buni profesori pe care i-am cunoscut vreodată. ❣️
Comunitatea de elevi vă transmite, în primul rând, mii de mulțumiri pentru toată munca depusă în crearea unei comunități școlare primitoare, și care să ne inspire spre a deveni oameni mai buni. Felicitări pentru deosebita reușită! ??
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh