20
Sam, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Colegiul Național ,,Mihai Viteazul” Turda a început un parteneriat multilateral cu Turcia, Lituania, Polonia, Spania, Italia și Cehia, în cadrul unui proiect Comenius. Proiectul se intitulează ,,Add Health to Life" ("Să dăruim vieții puțină sănătate"). El promovează hrana sănătoasă, pe care o opune consumului de fast food.

Activitățile proiectului, în care sunt cuprinși elevii a cinci clase, se vor desfășura pe parcursul a doi ani, până în 2013, și se vor adresa populației tinere, dar și părinților.

 În urma votului internațional, logoul proiectului a fost ales dintre propunerile pe care le-au făcut elevii Colegiului Național ,,Mihai Viteazul". Autorul lui este elevul Alexandru Rus, din clasa a IX-a C.
Din 21 până în 25 noiembrie, 3 profesori și 2 elevi vor participa la o primă întâlnire de proiect în orașul Unicov, Cehia.

Colegiul Național ,,Mihai Viteazul” Turda a început un parteneriat multilateral cu

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh