30
Ma, Mai
23 New Articles

Educație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cocheta Grădiniţă ”Dr. Ion Raţiu Turda” a fost, miercuri, 31 octombrie, gazda unei inedite expoziţii cu vânzare. Micuţii preşcolari, transformaţi în pricepuți comercianți, au fost cei care i-au convins pe părinţii şi bunicii veniţi în număr mare să cumpere produsele pe care chiar ei le-au meşteşugit, bineînțeles, supervizaţi de colectivul de educatoare.

Invitaţii au fost aşteptaţi cu ceai cald, cafea şi delicioase gogoşi pregătite de bucătaresele grădiniţei.

Standurile de produse au fost golite în doar câteva minute de la deschidere de către cumpărători, spre încântarea copiilor: bijuterii, veze pictate şi multe alte produse rezultate din munca micuțelor mâini s-au bucurat de un foarte mare succes în rândul părinților și rudelor creatorilor.

targul-toamneiOrganizatorii au pus la dispoziţie şi o sală unde copii, alături de părinţii lor, au putut picta pe sticlă diverse lucrări care vor face parte dintr-o viitoare expoziţie de pictură găzduită tot de Grădiniţa ”Dr. Ion Raţiu Turda”.

Directorul grădiniţei, Crina Răduţiu, ne-a declarat că târgul a urmărit pe de o parte dezvoltarea anumitor abilităţi de comunicare, cunoaştere şi relaţionare între copii gradiniţei, iar pe de altă parte strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unei căsuţe ce va fi plasată în curtea grădiniţei.


Expoziţia a fost sponsorizată de comitetul de părinţi al grădiniţei, coordonatorii ei fiind, pe lângă directorul instituţiei şi educatoarele Ileana Vaidoş, Cristina Paşcalău, Ioana Mariş, Adela Novak, Antonia Chiorean, Adriana Coroi şi Daciana Marcu.


Desfăşurat în ziua de Haloween, Târgul Toamnei a fost un real succes atât pentru copii cât şi pentru părinţi, dar mai ales pentru organizatori care s-au declarat mulţumiţi că expoziţia şi-a atins scopul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh