19
Vi, Apr
20 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru a te înscrie în propriul proiect de viață, trebuie să faci dovada unor calități. La vârsta școlarității, valoarea este dată de rezultatele la învățătură, care oglindesc interesul și preocuparea pentru însușirea cunoștințelor necesare unui om în pregătirea lui pentru viață, precum și de un comportament adecvat.

Alex    Cantor, elev în cls a VIII-a la Scoală Gimnazială ,,Avram Iancu" Turda,  reprezintă o adevărata valoare umană. El este îndrăgostit de matematică, pe care o studiază cu pasiune, fără a neglija pregătirea pentru celelalte obiecte. Este un băiat dârz, cu un caracter puternic, pe care și l-a format pe parcursul anilor de școală, confruntând-se cu situații care i-au pus la încercare capacitatea de a rezolva probleme de matematică din ce în ce mai dificile. Este  perseverent, studios, an de an  realizând performanțe în domeniul matematicii. Proiectul sau existențial se bazează pe multa muncă, pe seriozitate și punctualitate în rezolvarea sarcinilor școlare.

Succesele obținute an de an în cadrul concursurilor de matematică județene, interjudețene și chiar la faza pe țară nu l-au făcut să-și piardă capul. A rămas  un băiat modest,  cu bun simt, prietenos și mândru de familia sa, de profesorii care îl călăuzesc în pregătirea sa școlară, precum și un bun coleg.

În acest an școlar, 2016- 2017, la Concursul Interjudetean de Matematica „Alexandru Papiu Ilarian”, pentru clasele IX - XII, care s-a desfășurat la Târgu-Mureș, a obținut premiul al III-lea la cls a IX-a. Felicitări, Alex ! Suntem cu toții foarte mândri de tine. Iți dorim sănătate și putere de muncă, pentru a-ți putea împlini visele.

 

 

Prof. Ioan Groza

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh