20
Sam, Apr
19 New Articles

Film, muzică, divertisment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Este deja celebru pentru seria "Ești român dacă...", iar recent a spart toate recordurile de pe TikTok România.tik tok

 Vlad Vaida a reușit performanța să adune 5 milioane de vizualizări și peste 700 de mii de aprecieri la o postare care a ajuns virală în doar câteva ore.

 Provocările amuzante de pe TikTok i-au adus un succes nesperat. Vlad a preluat sunetul unui fan entuziasmat din SUA, care își întâlnește idolul, pe celebra Addison Rae.

 A transpus această "scenă" pe străzile din Cluj, filmând aleatoriu o femeie. Filmarea, cu titlul: "Ce faci în Cluj iubire?", a devenit astfel printre cele mai vizionate creații din toate timpurile de pe TikTok România.

 Videoclipul poate fi vizualizat și descărcat de aici: https://www.tiktok.com/@itsmevladv/video/6859230712852204805?lang=en

 La rândul său, Vlad își provoacă acum fanii. Are un nou challenge pe TikTok, denumit #3tipuri. Utilizatorii platformei sunt invitați să se alăture inițiativei amuzante de a exemplifica 3 tipuri de oameni, prieteni, părinți, șefi sau parteneri.

 Vlad Vaida este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți TikTok-eri din România și a ajuns în doar câteva luni la peste jumătate de milion de urmăritori, pe cele două conturi pe care le administrează.

 

 

Pin It