29
Vi, Mar
17 New Articles

Mass MEDIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația Profesioniștilor din Presă-Cluj (A.P.P.C.) a luat astăzi poziție față de noul atac de pe site-ul ziardecluj.ro față de un jurnalist clujean, de data asta fiind vorba, din nou, de Vasile Măgrădean. Inserăm mai jos mesajul pe care l-am trimis în urmă cu câteva minute către membrii CEX al PSD și alți membri marcanți ai partidului:liviu alexa psd cluj

„Stimată conducere a PSD,

Vă retrimitem, în atașament, o scrisoare pe care am adresat-o și precedentei conduceri a partidului, pentru a semnala o stare de fapt care ni se pare anormală, existentă între PSD Cluj și corpul de presă clujean. Din păcate, nu am primit niciun fel de răspuns la scrisoarea noastră, prin care ne-am exprimat consternarea față de ieșirile injurioase ale președintelui PSD Cluj, Liviu Alexa, la adresa unui mare număr de jurnaliști din Cluj-Napoca. Am sesizat ulterior asociațiile și instituțiile internaționale de protecție a jurnaliștilor, cu privire la acest subiect. Din păcate nici apelul public făcut de Active Watch/Reporteri fără Frontiere către conducerea PSD de a se poziționa față de declarațiile lui Liviu Alexa nu a primit un răspuns.

Mai mult, liderul PSD Cluj a continuat atacurile nefondate la adresa jurnaliștilor, insultându-l, recent, pe unul dintre cei mai experimentați reporteri clujeni, Vasile Măgrădean, corespondentul local al Mediafax. Puteți citi textul aici: https://bit.ly/33Gfw9e

Acesta este contextul în care ne adresăm noii conduceri a PSD, retrimițând scrisoarea în care detaliem repetatele cazuri de jignire a jurnaliștilor clujeni din partea lui Liviu Alexa.

Cu stimă,

Colegiul de Conducere al APPC: Remus Florescu, Cosmin Puriș, Tiberiu Fărcaș, Horea Șoica, Bogdan Stanciu”

Scrisoarea inițială la care am făcut referire o găsiți aici: 

APPC condamnă comportamentul și limbajul vulgar al președintelui interimar PSD Cluj, printr-o scrisoare de protest!

Sursa foto: http://www.presaclujeana.ro/

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh