02
Vi, Iun
18 New Articles

Pamflet
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un comunicat de presă lapidar, super zgârcit în cuvinte și informații, cam în stilul... ALDE, tăricenesc și cătănicesc, ne-a lovit drept în „moalele” capului: „Astăzi, 7 august 2020, în ședința Biroului Județean al Organizației ALDE Cluj, s-a decis ca norica nicolaiformațiunea politică ALDE va participa pe liste proprii, fără alianțe electorale, la alegerile locale care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020. Candidații ALDE consideră că singura cooperare corectă în politică este cu cetățeanul și în interesul acestuia”, se arată în, de fapt, mesajul primit pe emailul redacției și intitulat „comunicat ALDE”, semnat de nimeni alta decât Norica Nicolai, Președinte ALDE Cluj.

Mno, am fost informați, v-am zis și vouă! Acum, vedeți voi dacă și cu cine votați, pentru că, la Turda și Câmpia Turzii, acest partid pare „mort”. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh