19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu prilejul Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, 15 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost recompensaţi cu avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Aceștia, 7 ofițeri și 8 agenți de poliție, s-au distins prin profesionalism şi rezultate foarte bune în activitatea profesională.

La festivitatea de avansare au participat și familiile polițiștilor.

În gradul de comisar de poliție au fost avansați subcomisar de poliție Stelian Cornel CRISAN din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, subcomisar de poliție Mirela Margareta CÂMPEAN, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, subcomisar de poliție Daniel Cristian FLOREA, subcomisar de poliție Dan CRIȘAN, subcomisar de poliție  Gavril Călin RUS, subcomisar de poliție  Constantin CRĂCIUN,  toți din cadrul Poliției Municipiului  Cluj-Napoca.

În gradul de inspector principal de poliție a fost avansat inspector de poliție Mariana Ramona CIUBOTARIU din cadrul Serviciului de Resurse Umane.

În gradul de agent-șef de poliție au fost avansați agent-șef adjunct de poliție Cristina POP din cadrul  Serviciului Cazier Judiciar și Evidență Operativă, agent-șef adjunct de poliție Ionut Claudiu UNGUR, din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, agent-șef adjunct de poliție Vasile PLEȘA, din cadrul Secției 6 Rurale Florești, agent-șef adjunct de poliție Cristian Virgil MOLDOVAN, din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și agent-șef adjunct de poliție Ioan Dinu BORODI, din cadrul Poliției municipiului Dej.

În gradul de agent-șef adjunct de poliție a fost avansat agent principal de poliție Ionut Vasile POMPAȘ din cadrul Serviciului Criminalistic și agent principal de poliție Ovidiu BOTA-GUJAN din  cadrul Poliției municipului Gherla. 

În gradul de agent principal de poliție a fost avansat agent de poliție Darius Iuliu RAITA din cadrul Poliției municipiului Turda.

În cadrul ședinței festive polițiștii au fost felicitați de șeful inspectoratului, care a precizat că fiecare poliţist contribuie esenţial la creşterea performanţei serviciului poliţienesc şi a prestigiului instituţiei noastre, în măsura în care rezultatele foarte bune obţinute în plan profesional sunt dublate de un com

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh