28
Joi, Mar
22 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 25.12.2017, în jurul orei 00:30, poliţiştii din cadrul Poliției mun. Turda,  Biroul Rutier, au fost sesizati despre faptul ca pe strada Calea Victoriei din Turda, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Poliţiştii rutieri s-au deplasat la fata locului unde au constatat că autorul tamponarii a părăsit locul faptei. Presupusul autor, un minor în vârstă de 17 ani, din mun. Turda, a fost depistat în cursul  aceleiaşi zile. Acesta, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie, a intrat în coliziune cu alte 3 autoturisme.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Cod Penal, făptuitorul fiind cercetat în stare de libertate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh