30
Vi, Sep
21 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 30.01.2018, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Politie, cu spijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Turda, au depistat şi reținut pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 20 de ani, din Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 13.12.2017, bărbatul, prin escaladarea geamului, a pătruns în locuința persoanei vătămate din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce aceasta se afla în locuință, iar din interior a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 1.300 lei.

         Bărbatul a fost prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, pe numele acestuia instanţa dispunând măsura arestării preventive  pentru o perioadă de 30 zile.

          Probarea activităţii infracţionale a bărbatului s-a făcut cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Cluj, Biroului de Operaţiuni Speciale Cluj şi a Serviciului Criminalistic.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului cauzat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh