06
Vi, Dec
42 New Articles

POLIȚIA
Typography

IPJ Cluj ne anunță arestarea unui bărbat bănuit de agresiune sexuală  asupra unor minore:

„Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală.retinut pentru viol

Ulterior, cel în cauză a fost arestat preventiv.

La data de 2 august a.c., în urma unei sesizări privind comiterea unor fapte de agresiune sexuală asupra unor minore, polițiștii au demarat de îndată verificări pentru clarificarea situației și luarea unor măsuri ferme.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore - fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

În baza probatoriului administrat, la data de 2 august a.c., polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat.

Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, ne informează IPJ Cluj.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh