04
Ma, Aug
31 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi.furt buzunare cluj

Conform probatoriului administrat, la data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, cel în cauză - un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Cluj-Napoca, aflându-se în incinta unui restaurant din Piața Muzeului, ar fi profitat de neatenția persoanei vătămate și i-ar fi sustras acesteia un portmoneu din buzunarul hainei care era așezată pe spătarul scaunului. Astfel, i-a cauzat acesteia un prejudiciu de peste 3000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul ar mai fi comis trei furturi în perioada 15  – 22  noiembrie 2019, din imobile situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de circa 300 de lei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută de Codul penal.

În cursul zilei de azi, bărbatul a fost plasat sub control judiciar de către magistrați.

Vezi aici filmulețul cu furtul din Restaurantul Muura, din Piața Muzeului Cluj-Napoca aici:

https://www.stiridecluj.ro/social/hot-profesionist-filmat-la-treaba-in-restaurantul-muura-clujul-atrage-hotii-experimentati-video

 

Atenție!

 Sunt hoți care profită de neatenția persoanelor prezente în restaurante, de mediul care îmbie la relaxare și destindere și acționează în scopul sustragerii de bunuri.

Se așează aproape de aceste persoane și speculează momentul prielnic și modul de acțiune în funcție de împrejurările concrete. O haină lăsată pe spătarul unui scaun, în afara câmpului vizual, poate reprezenta o invitație la buzunăreală pentru cei predispuși la comiterea de furturi.

Fiți atenți la persoanele din jurul dumneavoastră și acordați o mai mare atenție bunurilor de valoare!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh