01
Joi, Oct
59 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru săvârșirea unor furturi. arestat

Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv de către magistrații Judecătoriei Turda.

În fapt, la data de 18 ianuarie a.c., bărbatul în vârstă de 31 de ani, din comuna Luna, județul Cluj, ar fi sustras din sediul unei societăți comerciale de pe raza municipiului Turda mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.500 lei.

Totodată, la data de 25 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracţie într-o locuință din municipiul Turda, de pe strada Piața 1 Decembrie 1918, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii şi bani, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 7.500 lei.

La data de 4 februarie a.c., în baza unui mandat emis de magistrații Judecătoriei Turda, pentru probarea activității infracționale a bărbatului, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Turda. În urma acesteia, au fost identificate și ridicate bunuri de interes pentru cauză.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat în fața magistraților Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh